torsdag 12 februari 2009

Nihongo!


じゃ、日本語で書きます。
きのうポケモンセンタへ行きました。
はままつちょ駅です。
私はシャワーズを買いました。かわいいですね。:)
ポケモンセンタは楽しいですが、あまりやすくないです。
それからウェンディーズでハンバーガーを食べました。おいしいです。


Vi gick till Pokémon Center. Det var ball. Det hängde stora tuffa pokémon i taket och så gick alla anställda runt med t-shirts med texten "Pokémon Center" (vad annars) på ryggen. En sån ville jag ha :( Och så spelade som Pokémon Centermusiken! Dom hade gosedjur, leksaker, plåster, skrivblock, godis och lite kläder. Halva affären var dock tillägnad Pikachu. Det fanns en massa coola eveegosedjur. Jag och Daniel köpte ett varsitt, vaporeon och flareon och så köpte vi umbreon till Tim för han ville följa med men kom på när vi var på tåget att han han hade en träff med en kompis.



/trin

4 kommentarer:

  1. wow! vad står det? om jag inte misstar mig ser det ut som att trin behärskar kanji också..?

    SvaraRadera
  2. Det står ungefär att vi gick till Pokemoncentret, köpte gosedjur och sen gick vi till Wendys åt. Ang. kanjin går det till som så att man skriver hiragana, sen förvandlas den till kanji när man skrivit ett ord. Fiffigt va?

    /Hugin

    SvaraRadera
  3. aah! so so so! smart. det skulle vara kul om ni skrev lite mer om skolan, får ni lära er om japansk kultur också? lär ni er både hiragana och katakana?

    SvaraRadera
  4. Sososososo! Ett sådant inlägg kommer, inom sinom tid. Jo, vi lär oss hiragana, katakana och kanji. Kulturella grejer snappar man upp. Ert onsen verkar för övrigt najs!

    /Hugin

    SvaraRadera