tisdag 16 december 2008

3 veckor kvar!

Välkomna till Trin och Hugins blogg för Tokyoresan 2009!
Här kommer ni kunna följa alla dumheter och dråpligheter vi utsätter oss för i Japan. I skrivandets stund är det mer eller mindre exakt 3 veckor kvar till avresedatum och vi är fanatiskt peppade. Fler inlägg kommer snart, så fort resfebern börjar göra sig påmind.

/Hugin

10 kommentarer:

  1. Gött!
    Jag är fortfarande i frankrike...

    SvaraRadera
  2. Jag vet vad ni måste "utforska i den stora staden"! Ni måste naturligtvis se efter om japanska damer är så kinky som det verkar!

    SvaraRadera
  3. Besök Harajuku på en söndag! Sov i ett capsule hotel! Spendera ett dygn i en "manga-kissa"! Ät 20 tallrikar på en sushibar! Drick er fulla på sake i en Izakaya! Köp en ål på fiskmarknaden! Gå på geishajakt! Bryt er in i Kejsarens Palats!

    Och det var bara i Tokyo! Ni kommer väl att resa lite också? Bestig Fuji! Klappa renar i Nara! Beskåda körsbärsblomningen i Kyoto! Begråt Hiroshimas bombning! Glassa på stranden på någon av Japans stillahavsöar! Upplev naturen på Hokkaido!

    Ni har mycket roligt framför er..

    SvaraRadera
  4. Najs bakgrund huge! Men så ser ju inte flaggan ut... Men den var snyggare. Du har lite skills ändå.

    SvaraRadera
  5. JA! Jag har lite skills, till skillnad från vissa andra. Det är flaggan från emperietiden, vilken är som du sa mycket snyggare. Jag gillar för övrigt att du fortsätter kommentera dina egen bloggar.

    SvaraRadera
  6. Har man inte inloggningsuppgifter till sin egen blogg är det ju lite svårt annars...

    SvaraRadera
  7. Disclaimer: Jag har gett dig dem. Twice.

    SvaraRadera
  8. Du kommenterar ju också! Vem är inkonsekvent?

    SvaraRadera
  9. Haha Åkej vi slutar upp med det nu. Tack Morgan förresten för guldkornen. Vi ses kanske den 25e.

    SvaraRadera
  10. Haha, känns bekant att catte kommenterar sin egen blogg... hon var den enda som någonsin kommenterade vår überbra frankrike-blogg :P

    SvaraRadera